Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

De activiteiten van Sportdorp Warns in het voorjaar 2016 zijn inmiddels van start gegaan. 

Nieuw is Bootcamp voor volwassenen. Lekker buffelen in de buitenlucht. Heel goed voor de algehele conditie en voor de geest. Het geeft je een mentale kick. Een flink groepje vrouwen is gestart op een winterse woensdagavond met een proefles en ze gaan allemaal door! Wil je nog aanhaken, dat kan. 

Bootcamp voor tieners stond het vorige seizoen al op het programma. Doe mee. Instappen kan altijd. 

 

Helaas hebben we nog steeds geen vervanging kunnen vinden voor Streetdance voor kids en voor Bewegen op Muziek. Sportscholen in de omgeving zijn benaderd, er heeft een advertentie in het Bolwards Nieuwsblad gestaan en we hebben via contacten (zoals buurtsportcoaches) lijntjes uitgezet. Hopelijk gaat dit ons in het voorjaar 2016 wel lukken. Alle ideeën zijn welkom. 

We gaan ook verder met de Funactiviteiten voor kinderen, die succesvol blijken. In najaar 2015 waren dit Bumperballen, Survival en Kin-ball. We laten het nog een verrassing zijn welke activiteiten we komend voorjaar organiseren. 

In ieder geval.

onze sportieve groeten. 

Het team van Sportdorp Warns

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 13-07-2020