Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

Het was een spannende tijd voor Sportdorp het laatste half jaar 2016. We hadden te maken met onduidelijkheden over de toekomstige huur van de gymzaal in de Treffe en met instructeurs die om persoonlijke redenen stopten. 

Huur en nieuwe activiteiten voorjaar 2017

Maar we kunnen nu berichten dat we voor het komende half jaar weer vooruit kunnen. De huur is bevroren, zodat we onze activiteiten voor een betaalbare prijs kunnen blijven aanbieden. We hebben ook weer een paar nieuwe activiteiten op het programma staan. Hierover volgt in de komende week meer informatie.

Judo

De judo-instructeur Dries Poelstra heeft echter het zekere voor het onzekere genomen en gaat per januari 2017 verhuizen naar de sportzaal in Bakhuizen.  Dat vinden we heel jammer, maar helaas is het niet anders. 

Kalender voorjaar 2017

De Sportdorp kalender zal eind dit jaar verspreid worden in Warns, Hemelum en Molkwerum. Daarin staat het sportaanbod in Warns. Dus houdt de brievenbus in de gaten!

 

 

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 13-07-2020