Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

Twee populaire activiteiten bij Sportdorp Warns verdwenen uit het sportaanbod, omdat de instructeurs om persoonlijke redenen moesten stoppen. Het is dan niet eenvoudig om instructeurs te vinden van hetzelfde kaliber als Donald (Bootcamp) en Bewegen op Muziek (Alie Maaike). Maar het is ons gelukt!

BEWEGEN OP MUZIEK

Vanaf maandag 9 januari geeft Marielle Bouma uit Stavoren Bewegen op Muziek van half 8 tot half 9 in de gymzaal in de Treffe. Marielle heeft cios gedaan en is een enthousiaste sporter. Ze werkt bij een sport- en gezondheidscentrum in Heerenveen en combineert dit met haar lessen Bootcamp in Stavoren en Bewegen op Muziek in Warns. 

BOOTCAMP

Vanaf woensdag 8 februari geeft buurtsportcoach Jelle de Jager van de gemeente SWF Bootcamp van half 8 tot half 9. Het is de vertrouwde avond van Donald, dus we hopen weer op een grote opkomst. 

SPELENDERWIJS LEREN BASKETBALLEN

Vanaf vrijdag 20 januari van half 3 tot half 4 voor kids van 8 t/m 12 jaar meedoen aan een leuke, sportieve activiteit, namelijk Basketballen. Buurtsportcoach Bernard zal hen de beginselen van deze coole sport bijbrengen in een cursus van 10 lessen. 

Huur van de gymzaal de Treffe

Het is tot eind december onzeker gebleven wat de huurprijs van de gymzaal in de Treffe zou gaan worden en of Sportdorp wel in de gymzaal zou kunnen blijven. WSV/Sportdorp is steeds in gesprek gebleven met WoonFriesland en Gemeente SWF over deze hoge huurprijs. In ieder geval kunnen we nu het komende half jaar vooruit met een betaalbare huurprijs. We praten nu verder over een structurele oplossing voor de gymzaal. 

Judo instructeur Dries Poelstra heeft door deze onzekerheid besloten om zijn lessen voort te zetten in de sporthal van Bakhuizen. Hij heeft Sportdorp verlaten. 

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 13-07-2020