Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

Eind april eindigde al weer het negende seizoen van Sportdorp Warns. Opnieuw op het programma stonden Bewegen op Muziek en Bootcamp, nu met andere instructeurs dan voorheen. Uit het aantal deelnemers bleek dat het mooi is dat deze sporten weer terug zijn op de kalender.

Sportdorp had haar startevenement op zaterdag 16 februari 2013. De subsidie voor het opstarten van Sportdorp werd verstrekt in augustus 2012. Activiteiten die op het programma van Sportdorp Warns hebben gestaan in de afgelopen jaren zijn : Streetdance, Fysiofitness, Hardlopen voor beginners en gevorderden, Qi gong, Sloeproeien, Funactiviteiten voor kids, Zeilcursus voor kids, Survival, Badminton Clinic, Basketbal, Nordic Walking, Judo en Outdoor experience. Activiteiten die zijn uitgegroeid tot vaste sporten zijn: Conditietraing, Bewegen op Muziek, Cool Moves Volley, Bootcamp en Qigong. 

Geen geringe prestatie voor een klein dorp als Warns.

Niet alles gaat zonder perikelen. Zeker niet omdat dit alles door vrijwilligers, naast het gewone werk, georganiseerd moet worden. Ook de moeizame onderhandelingen met WoonFriesland en de gemeente over de zaalhuur en de daarmee gepaard gaande onzekerheid heeft Sportdorp parten gespeeld. Judo is verhuisd naar de gymzaal van Bakhuizen. 

Inmiddels zijn er goede berichten over de zaalhuur en hoeven de verenigingen en Sportdorp niet bang te zijn hun onderdak te verliezen. 

Vertrek initiatiefnemer en voorzitter van Sportdorp

Nu vijf jaar na de oprichting van Sportdorp Warns vindt Mieke Klessens de tijd aangebroken om het stokje over te dragen.  Foekje Visser en Mieke Dijk zullen Sportdorp voorlopig doorzetten samen met Nienke Meindersma, de penningmeester. 

Dus breekt weer een nieuwe tijd aan voor Sportdorp. 

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 13-07-2020