Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

Zeilcursus voor kids

Sportdorp Warns organiseert samen met Zeilschool De Morra in Hemelum een zeer aantrekkelijk geprijsde Zeilcursus voor kinderen. In deze cursus van vier lessen van 2 uur op maandagmiddag 10, 17, 24 juni en 1 juli (van 15.45 - 17.45 uur) leren de kinderen de beginselen van het zeilen door gecertificeerde instructeurs. De totale kosten zijn slechts € 30 (inclusief materialen en zwemvest). Opgeven en betalen gaat via deze site. Zie voor meer informatie onder sportactiviteiten.

Losse lessen Fit & Fun

Heb je zin om op donderdagmiddag wat leuks te doen, doe dan mee aan Fit & Fun. Op 30 mei is er Ultimate Frisbee, op 6 juni Suppen (stand up peddelen), op 13 juni Power kiten en op 20 juni Kitesurfen. Tijd: van 16.30 tot 17.30 uur, de kitesurfles duurt langer. Startpunt: De Treffe, tenzij we anders doorgeven. Als je mee wilt doen, geef je dan op via deze site. Dan weet de instructeur op hoeveel kinderen hij kan rekenen voor het benodigde materiaal. De lessen kosten € 6, behalve kitesurfen, die les kost € 15. Je kunt contant betalen aan de instructeur. Pak die kans. Het is echt superleuk.

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 18-09-2020