Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

Op zaterdag 9 februari vond de 1e plaatsingswedstrijd van de keuze oefenstof niveau 7 en 8 plaats in Franeker. Er deden zes turnsters mee van WSV-Warns aan deze wedstrijd, Esther Folkertsma, Tamara Stornebrink, Jildou Glashouwer, Jetske Visser, Sippie Dijkstra en Femke Bajama. Voor iedereen was het  een eerste kennismaking met de keuze oefenstof.

Femke Bajema welke bij WSV-Warns en KEV-Lemmer turnt, nam deel in de leeftijdscategorie jeugd 1 in niveau 7. Zij turnde een zeer sterke wedstrijd. Ze haalde de hoogste scores van de wedstrijd op de sprong en de brug. Op de brug wist ze de elementen mooi met elkaar te verbinden. Ze wist haar angsten voor de sprong te overwinnen wat resulteerde tot een goede overslag over de pegasus.

De vrije oefening paste goed op de muziek en Femke voerde de elementen met de juiste techniek uit. Ze kwam één keer ten val van de balk, maar wist dit te compenseren op de overige toestellen. Dit alles werd beloond met een verassende knappe 1e plaats. De tweede wedstrijd vindt plaats op 16 maart in Sneek.

Goud voor turnster Marije Valk

Zaterdag 26 januari vond de 1e  wedstrijd van de keuze oefenstof niveau 6 plaats in de turnhal van Heerenveen. Marije Valk welke bij WSV-Warns en KEV-Lemmer turnt, nam deel in de leeftijdscategorie jeugd 1.


Marije turnde een sterke en stabiele wedstrijd. De aanloop van de sprong kwam niet goed uit, maar ondanks dat haalde ze hier een hoge score van 11.00 punten. Op de balk nam Marije geen risico’s en wist hierdoor een val te voorkomen. Ze had met 11.35 punten de hoogste score op de brug, waarin ze de elementen mooi met elkaar wist te verbinden.

De vrije oefening was dynamisch en goed op de muziek. Dit alles werd beloond met een verassende knappe 1e  plaats. Op 29 maart vindt de 2e wedstrijd plaats, wederom in Heerenveen.

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 24-01-2020