Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

 

Sport: Conditietraining
Contactpersoon Jan Kooiman
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon:

Maandagavond van 20.30 - tot 21.30 uur

Start 9 januari t/m 10 april

Locatie/accommodatie: Gymzaal MFA
Wie/Begeleider: Jan Kooiman
Kosten:

13 lessen voor € 84,50

Om contact op te nemen met Jan Kooiman klik hier.

 

Werken aan je conditie onder begeleiding van Jan Kooiman (oud Nederlands kampioen marathon schaatsen en kopgroep rijder Elfstedentocht 85/86).

 

 

Hallo, ik ben Jan Kooiman en woon sinds januari 2013 in Warns. Samen met mijn vrouw Ineke wonen we met veel plezier aan de Boppelans.

Ik ben bekend van het marathon schaatsen; 5 x werd ik kampioen van Nederland en tijdens de Elfstedentochten van 1985 en 1986 werd ik respectievelijk 4e en 6e.

Schaatsen en Wielrennen zijn nu mijn hobby’s, net als werken in de groentetuin.

Maar daarnaast geef ik al veel jaren conditietraining. Dat doe ik nu ook in Warns. Mijn training bestaan uit oefeningen in de gymzaal, waarmee je werkt aan de conditie. Een lichte training waarmee je het lichaam fit houdt. Er is ook altijd tijd voor een praatje.

De training begint maandagavond 9 januari om 20.30 uur in de gymzaal van het MFA. Ben je nog nooit geweest, kom dan eerst voor een proefles.

 

Aanmelden en betalen

Is de activiteit nieuw voor u, dan kunt u eerst een proefles volgen. Besluit u na de proefles om aan de cursus deel te nemen, dan valt de proefles binnen de cursus. U meldt zich dan aan bij de instructeur. Besluit u om niet deel te nemen, dan is de proefles gratis.

U krijgt een factuur van de cursus toegezonden per e-mail of schriftelijk. Het bedrag maakt u over op het bankrekeningnummer van Sportdorp. Dit nummer staat ook onderaan de homepage van deze site. 

Veel sportplezier!

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 8-05-2021